Tweeling
boys3life  

Een jaar

Een jaar. Één jaar. Want vandaag is het een jaar geleden dat ik mijn dikke buik inruilde voor zeven kilo liefde. Twee mannetjes die onze wereld al op zijn kop hadden gezet voordat ze geboren werden. En die vooral ons leven zo enorm verrijkt hebben het afgelopen jaar.

Vandaag, exact een jaar geleden, was ik 37 weken zwanger. Dat was ook niet echt te missen, zoals jullie wel kunnen zien aan de foto’s op mijn website en social media. Wij wisten al een week dat 28 januari de geboortedatum van de tweeling zou worden, want gelukkig heeft deze geboorte zich keurig laten plannen door ons en de gynaecoloog. Om 13:47 en 13:49 werden we onder begeleiding van fantastisch medisch personeel ouders van twee prachtige ventjes.

En vandaag is er een jaar voorbij. De jongens zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en we genieten enorm van de vrolijke ventjes die ons elke ochtend toelachen. Zoveel clichés schieten er de laatste dagen door mijn hoofd, maar de belangrijkste is toch wel dat de tijd vliegt. Het leek gisteren dat ze als kleine dotjes op mijn borst gelegd werden, maar ze zijn vandaag toch echt één geworden!

Deze mijlpaal vond ik reden genoeg om mijn eigen website te lanceren. Er staan vooral gastblogs op die ik voor mamabel heb geschreven. Dat blijf ik ook zeker doen, dus blijf haar volgen. Daarnaast ga ik deze website gebruiken om meer te kunnen bloggen en te kunnen delen met jullie. Als je een specifiek onderwerp, of een vraag, hebt, hoor ik het graag.

Ik ga weer offline en genieten van de jongens, want voor je het weet zijn ze twintig en willen ze niet meer met mamma knuffelen.

2 thoughts on “Een jaar

  1. Tineke

    Proficiat met Julian en Olivier! Trots op jullie als ouders😘 En succes met deze website! Superleuk!

    1. boys3life

      Bedankt voor je lieve bericht!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.