Uncategorized
boys3life  

Favoriete merken

Laatst was ik in een gesprek met een andere moeder nogal fel tegen een bepaald merk luiers. Toen kwamen we erop dat je toch allemaal favoriete merken hebt voor je baby, dus ik ook. Die ga ik toelichten in deze blog. Het is uiteraard gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en niet op diepgaand onderzoek of een betaald partnership. Gewoon best practices, zoals ik die graag deel.


Luiers van Albert Heijn

Bij de oudste vond ik de luiers van de Albert Heijn al fijn. Er waren wat jaren verstreken toen wij in 2019 weer luiers nodig hadden. We hebben meerdere merken geprobeerd, maar kwamen toch weer uit op de luiers van de Albert Heijn.
Belangrijkste voordelen: blijven erg goed zitten, schuren niet en weinig lekkage.


Kinderwagen van Bugaboo

In 2013 had ik het geluk dat ik een nieuwe kinderwagen mocht uitzoeken als cadeau van mijn grootouders. Na heel veel wagens gezien te hebben, is onze keus toen gevallen op de Bugaboo Buffalo. Die was toen net uit en had voor ons precies de voordelen die we nodig hadden. Die kinderwagen heb ik voor het laatst gebruikt toen hij 4,5 was, voor een dagje Efteling. Hij zat er nog prinsheerlijk in!
Toen ik in verwachting bleek van een tweeling, moest de Buffalo helaas het veld ruimen. De keuze in kinderwagens voor een tweeling is minder reuze, dus ook nu kwamen we snel weer bij de Bugaboo uit. Daar hebben we nog geen seconde spijt van. De kinderen zitten er prinsheerlijk in en hij is zo fijn in gebruik.
Belangrijkste voordelen: makkelijk hanteerbaar, fijne afmetingen, geen parasol nodig en lang te gebruiken.


Kinderstoelen van Stokke

Het is wellicht een inkoppertje, want je ziet die stoelen overal staan, maar ook voor ons is de Stokke TrippTrapp onmisbaar in ons huishouden. De oudste heeft erop gezeten tot zijn broertjes de stoel nodig hadden, hij was toen bijna zes jaar. We hebben er een stoel bijgekocht via Marktplaats en ze zelf geschilderd. De how-to kun je vinden op mijn Instagram profiel.
De newborn set hebben wij trouwens nooit gebruikt, dus als je twijfelt zou ik die lekker in de winkel laten.
Belangrijkste voordelen: stevige stoel, staat bij vrijwel elk interieur en lang te gebruiken.


Puckababy slaapzakje

Oké, ik moet bekennen dat deze maar bij twee van de drie kinderen een succes was. Bij de jongste zijn we overgestapt op een Pacco, omdat hij in het begin nog meer moeite had met slapen.
Neemt niet weg, bij de andere twee was het een groot succes en ik raad het je zeker aan om er tenminste eentje op voorraad te hebben voor als de kleine komt. Zo’n klein mensje heeft vaak moeite met zichzelf in slaap krijgen en mijn ervaring is dat een Puckababy daarbij helpt. Daarnaast helpt het ook voor kleintjes die wild met hun armen zwaaien, ze kunnen zichzelf een stuk lastiger wakker slaan namelijk.
Belangrijkste voordelen: slaap!


STUVA / FRITIDS Babybedje van IKEA

Wederom een product wat we bij alledrie de kinderen lang gebruikt hebben. Het is een normale maat ledikant, maar dan met lades eronder. Zeker bij de tweeling, die een klein slaapkamertje delen, hebben we veel gehad aan de lades. Verder vind ik het fijn dat je het bedje zo lang kunt gebruiken, want het is in hoogte verstelbaar en er is eenvoudig een peuterbed van te maken.
Belangrijkste voordelen: strak design, praktisch in gebruik en tenminste te gebruiken tot je kindje naar de basisschool gaat.


Heb je vragen over mijn ervaring met deze, of andere producten? Laat een reactie achter of neem contact op.

1 Comment

  1. […] jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik fan van de kinderwagens van Bugaboo. In 2013 was ik al erg blij met de Bugaboo Buffalo en […]

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.