Uncategorized
boys3life  

De vakantie is weer voorbij

Het is vandaag zondag, op zich geen bijzondere dag zou je zeggen. Los van het herfstweer in de zomer misschien. Maar het is wel een bijzondere dag, want de vakantie is weer voorbij. De zomervakantie, onze vakantie, alle schoolvakanties. Dit jaar waren wij de laatste regio die met vakantie ging, en daarmee dus ook de laatsten die weer naar school gaan.

Ook Boys3life is weer ontwaakt uit een zomerslaap. Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is het op boys3life.nl en social media ook wat stiller geweest. Door de hitte, het thuiswerken, en de vakantie had ik even geen energie om iets te posten. Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is namelijk dat ik weer een aantal blogs klaar heb staan voor jullie. De komende tijd zal ik jullie weer overladen met mijn ongenuanceerde kijk op het leven als moeder van drie jongens. En alles wat daarbij komt kijken.

Morgen gaat de oudste naar groep vier. In de zomervakantie is hij zeven geworden en hij is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. We hebben van de week opgezocht wat er ongeveer geleerd gaat worden in groep vier en hij kan niet wachten. Het is een soort spons wat informatie opneemt en graag wil leren, dus hij kijkt er naar uit om weer helemaal nieuwe dingen te kunnen leren. Aan zijn inzet zal het niet liggen gok ik!

Zoals elk schooljaar zit ik er met gemengde gevoelens naar te kijken. Enerzijds enorme trots op mijn grote kleine vriendje die met zoveel plezier naar school gaat. Anderzijds laat mijn hart een traantje voor het kleine ventje wat nu echt toch al een flinke knul aan het worden is. Lekker cliché he? Maar die kleine ventjes worden zo snel groot.

Ik ga zo maar snel even knuffelen met het baby meisje wat we vandaag te gast hebben. Die grote knullen van mij houden dat niet meer zo lang vol helaas.

1 Comment

  1. Meisjes met rode haren | Boys 3 Life

    […] jullie de vorige keer konden lezen was ik aan het knuffelen met een baby meisje. Dat was natuurlijk geen random baby, […]

Comments are closed.